Parketvloer

Een houten of parketvloer schuren is nodig als een vloer beschadigd is of een nieuwe afwerklaag gewenst is. Floortec kan u bijstaan in alle facetten van de parketrenovatie. Wat wilt u met de vloer? U kunt op meerdere manieren uw parket renoveren zo heeft u de mogelijkheid tot parket onderhouden, parket beschermen, stofvrij parket schuren, parket lakken of parket aanhelen. Het kan allemaal bij Floortec. Wij zijn gespecialiseerd in parket schuren en houten vloer schuren van hoog niveau. Dit doen we volgens een aantal vaste basisprincipes. De klant is logischerwijs koning, vandaar dat wij vrijblijvend langskomen als u dat graag wilt. Naar aanleiding van een telefonische aanvraag of een ingevuld e-mailformulier komt er een professional langs om de staat van uw parket te beoordelen. U krijgt een professionele beoordeling en maakt kennis met de parketteur. Ideaal.

Schuren van parket nodig? Wij komen langsParket Schuren voorbeeld

Wilt u zichzelf goed voorbereiden op het huisbezoek van de parketteur? U kunt dat doen aan de hand van één simpele vraag: Hoe wilt u dat uw parketvloer eruit komt te zien na de renovatie? De werknemer van Floortec zal vervolgens uw houten vloer beoordelen aan de hand van drie vragen;

  1. Is de parketvloer gelakt of geolied of behandeld met was?
  2. Is de parketvloer gespijkerd of verlijmd?
  3. Wat is er mogelijk aan de hand de staat van het parket?

Bekijk onze diensten

Vooral de derde vraag is van belang. Sommige houtsoorten kunnen bijvoorbeeld beter niet met olie behandeld worden. De beoordeling van de vloer is van essentieel belang, het uitgebreide advies over de mogelijkheden in combinatie met een bijpassende offerte is onontbeerlijk. In sommige gevallen hoeft het parket alleen onderhouden te worden. Het goed onderhouden is de eerste fase in dit proces. Dit is een klus die u jaarlijks moet uitvoeren voor het beste resultaat. Doet u dit, dan stelt u de volgende fases van parketrenovatie uit. Neem contact op met Floortec voor adviContactes op maat of bekijk onze diensten op het gebied van parketrenovatie!

Kies hier de categorie: