Parket beschermen Floortec

De gemiddelde kosten voor het laten schuren en lakken van parket

Een vloer wordt nu eenmaal veelvuldig gebruikt en zal daarom naar verloop van tijd gebruikssporen en eventueel beschadigingen tonen. U kunt dit herkennen aan een doffe, oneffen uitstraling van de vloer en door bijvoorbeeld kleine krasjes en deukjes in de vloer. Gelukkig zijn deze beschadigingen ook weer goed te verhelpen. Maar wat kost het om uw parket te laten schuren en lakken om zo uw vloer weer in topconditie te brengen? Dit hangt af van een aantal zaken.

Lees meer

Zo houdt u uw parketvloer het langst mooi

Als u heeft gekozen voor een houten vloer wilt u graag dat de vloer lang mooi blijft. Zijn glans houdt, de mooie kleur behoudt. Kortom, de uitstraling waar u voor heeft gekozen wilt u behouden. Vloeronderhoud voor parket is dan van belang. Een vloer die u goed onderhoudt, gaat lang mee en blijft mooi. Zo geniet u lang van uw mooie vloer. U heeft tenslotte met zorg de ideale vloer uitgekozen. Maar hoe kunt u uw parketvloer het beste schoonmaken en onderhouden?

Lees meer

Parket vloer schuren, zelf doen of uitbesteden?

Bij een parketvloer is het onderhoud een belangrijk aandachtspunt. Bent u over het algemeen handig met klussen in huis en beschikt u over een vaste hand? Dan kunt u overwegen om het parket zelf te schuren. Maar voelt u zich hier niet prettig bij, dan kunt u besluiten om deze klus uit te besteden. We vertellen u er in dit artikel graag meer over.

Lees meer

Het impregneren van marmer

Een natuurstenen vloer is eenvoudig in onderhoud. Maar eenvoudig wil niet zeggen dat onderhoud niet nodig is. Ook een marmeren vloer kan verkleuren of dof worden onder invloed van vuil, schoonmaakmiddelen of licht. De door u zo zorgvuldig uitgekozen vloer heeft niet meer de uitstraling waar u destijds voor koos. Impregneren kan er voor zorgen dat uw vloer mooi blijft of weer mooi wordt.

Lees meer

4 vloeren die passen bij industrieel interieur

Eén van de meest populaire woonstijlen van dit moment is de industriële stijl. Deze stijl kenmerkt zich door stoere en ruwe materialen, neutraal kleurgebruik en het zichtbaar maken van constructiedetails. Maar welke vloeren passen hier het beste bij? Wij vertellen u graag meer over de woonstijl en geven een aantal suggesties voor bijpassende vloeren.

Lees meer

3 voorbeelden van gerenoveerde trappen

Dat u blij wordt van een nieuwe, gerenoveerde trap begrijpen wij natuurlijk als geen ander. De trap bevindt zich vaak in de hal van uw woning, waardoor dit vaak één van de eerste aspecten is die visite bij u thuis ziet. Is uw trap toe aan renovatie? Goed nieuws; tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Houdt u van een landelijke of moderne stijl? Of combineert u het liefst zoveel mogelijk drukke patronen met elkaar? Het kan allemaal! Kunt u hulp gebruiken bij het vinden van de stijl die bij u past? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Om u te voorzien van inspiratie zetten we drie voorbeelden van traprenovatie voor u op een rij en vertellen we u alles over onze methodieken.

Lees meer

Mooie PVC vloer met openhaard

3 ruimtes waarvoor een PVC vloer ideaal is

Een mooie vloer kan ontzettend veel doen voor bepaalde ruimtes binnenshuis. Maar niet elke vloer is geschikt voor elke ruimte. Zo straalt een klassieke, houten vloer bijvoorbeeld veel sfeer uit, maar is deze qua onderhoud niet de allerbeste optie om te gebruiken in een keuken. Dit komt omdat een houten vloer redelijk bevattelijk is voor beschadigingen. In dit geval zijn PVC vloeren een uitstekend alternatief. Dit type vloer is niet of nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden en heeft daarbij nog talloze andere voordelen. Zo is PVC uitzonderlijk duurzaam, eenvoudig in onderhoud en heeft het een zeer hoge kwaliteit. Genoeg redenen om te gaan voor een vloer van PVC! In dit artikel bekijken we een aantal ruimtes waarvoor dit type vloer ideaal is.

Lees meer